Turismo Llíria

‘Històries Nocturnes’ convida a conéixer el patrimoni de Llíria amb música

EL PROGRAMA TURÍSTIC-CULTURAL SE CELEBRARÀ ELS DISSABTES 10, 17 I 24 DE JUNY

Turisme Llíria ha organitzat una nova edició del programa turístic-cultural ‘Històries Nocturnes’. Al llarg de tres dissabtes del mes de juny, oferirà visites nocturnes musicades, que permetran recórrer les diferents cultures del patrimoni de la ciutat.

‘Històries Nocturnes 2023. Patrimoni & Melodies’ s’iniciarà amb una ruta per la Edeta Romana. El dia 17 estarà dedicat a la Lyria Medieval. I finalitzarà el dissabte 24 amb un recorregut per a conéixer la Llíria Renaixentista i Barroca.

Totes les visites eixiran a les 22.30 hores des de Ca la Vila, i és necessari adquirir prèviament l’entrada, al preu de 3 euros, a través de l’App o web municipal.

L’edil de Turisme, Paco García, ha assenyalat que “són ja 18 les edicions d’aquesta activitat que, entre altres excepcionals recursos de Llíria, reafirma el nostre municipi com un dels destins de turisme cultural urbà més atractius a la província de València”.

A més, ha destacat que ‘Històries Nocturnes 2023’ “tindrà com a protagonista a la música, aquest valor afegit que tenim com a Ciutat Creativa de la UNESCO, i que acompanyarà a les visites pel nostre extraordinari patrimoni històric”.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.