Turismo Llíria

Turisme Llíria presenta el programa de visites guiades “Simfonia de Cultures”

LES RUTES ES REALITZARAN DE MARÇ A MAIG

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Llíria ha presentat hui la programació de “Llíria Simfonia de Cultures 2023”. Es tracta d’un programa de visites guiades que es realitzaran durant els caps de setmana de la primavera al llarg de tres rutes temàtiques dissenyades per *Turisme Llíria: la *Edeta Romana, la Lyria Medieval i la Llíria Renaixentista i Barroca.

El regidor de Turisme, Paco García, i el tècnic municipal Vicent Sesé, han compartit aquesta presentació amb els guies de Rutes Pobles que seran els encarregats de realitzar l’activitat. Al març, s’oferiran els dies 4, 11 i 25; a l’abril els dissabtes 1, 15 i 22; i al maig els dies 6, 13 i 20. És necessari la inscripció prèvia.

D’aquesta manera, “les persones que visiten Llíria podran experimentar de manera cronològica la visita a jaciments arqueològics i monuments arquitectònics més destacats de la nostra ciutat, com els Mausoleus Romans, les Termes de Mura, els Banys Àrabs, l’església de la Sang, el palau de Ca la Vila i la façana de l’Asunción”, ha explicat l’edil Paco García.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.