Turismo Llíria

Llíria y Dénia se unen para ofrecer una experiencia musical y gastronómica

LES DUES CIUTATS CREATIVES DE LA UNESCO PARTICIPEN EN FESTIVAL D’ART & GASTRONOMIA DE VALÈNCIA 2023,FESTIN

Les ciutats creatives de la UNESCO, Llíria i Dénia, participaran en la tercera edició del Festival d’Art & Gastronomia de València, FestIN. Els dos municipis oferiran un innovador esdeveniment que reunirà música i gastronomia.

Un ensemble de vent i percussió del Conservatori de Música de Llíria interpretarà la banda sonora de la ‘Gamba Roja de Dénia’, del compositor Javier Pinto, amb els arranjaments del músic José Pastor. I tot, mentre el xef Jordi Andrés, del restaurant El  Tresmall, elabora un plat amb la gamba roja com a principal ingredient perquè puga ser degustat en directe.

L’activitat, organitzada per  Turisme Llíria, se celebrarà el pròxim 12 de febrer, des de les 12.00 hores, en el conservatori de la localitat  edetana. Les entrades per a assistir es poden adquirir en l’App i web municipal al preu de 12 euros.

“Llíria, Ciutat Creativa de la Música, i Dénia, de la Gastronomia, ens hem unit amb aquest concert i xou  cooking en directe, que representa una explosió de sentits des del Camp de Túria fins a la Marina Alta”, ha explicat l’edil de Turisme, Paco García.

“Es tracta d’oferir una experiència diferent de través de la cultura i la gastronomia que simbolitzen els grans valors d’aquests dos municipis”, ha afegit.

Llíria és una de les seus de FestIN 2023, que se suma a la principal, València, junt també a les localitats de Riba-roja de Túria i Gandia. Aquest festival és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de València, a través de la Fundació  Visit València, en col·laboració amb  Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat de Turisme de la Diputació de València. Es desenvoluparà el 3 al 12 de febrer en diferents espais que combinaran art i gastronomia.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.