Turismo Llíria

Llíria presenta la tercera edició de la campanya del “*Esmorzaret *Llirià”

UN TOTAL DE 8 LOCALS HOSTALERS DEL MUNICIPI OFERIRAN ENTREPANS ESPECIALS PER A ESMORZAR DE L’1 DE JULIO AL 30 DE SETEMBRE

La Federació del Comerç de Llíria va presentar ahir, en el centre Multiusos, la tercera edició de la campanya gastronòmica “L’Esmorzaret Llirià”. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Joanma Miguel, el president de la Va unir Gremial i de l’associació comercial local Juan Motilla, i la regidora de Comerç Mª José Llopis.

Un total de 8 establiments hostalers de la localitat oferiran entrepans especials per a esmorzar de l’1 de juliol al 30 de setembre. Aquesta oferta gastronòmica es podrà trobar en la Cafeteria El Clarí, APTC Bar, Bar Dos Rodes, Bar La Café, Bar M’És igual, La Taula de Llíria, Els Tèrmit *Gastrobar i Taverna *Ca Pep.

Aquests locals posaran a la disposició del client creacions innovadores elaborades amb productes tradicionals, artesans, ecològics i adquirits en els comerços d’alimentació de Llíria. A més, amb les seues habilitats culinàries participen en un concurs en el qual un jurat expert triarà al millor “esmorzaret llirià” 2023.

En l’acte de presentació, l’alcalde Joanma Miguel va anunciar que l’Ajuntament “llançarà una nova campanya de bons comercie que tant d’èxit va tindre i que inclourà en aquesta ocasió també al sector de l’hostaleria, per a continuar fomentant el consum en tots els àmbits comercials del nostre municipi”.

El president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla, va assenyalar “la importància de la vinculació entre el comerç tradicional i l’hostaleria com a motor econòmic de la localitat. Per això, aquesta campanya pretén potenciar les sinergies entre els dos sectors i constitueix una magnífica promoció dels seus valors, la qual cosa ens situa com un referent a nivell comarcal”.

Per part seua, la regidora de Comerç, Mª José Llopis, va ressaltar que aquest tipus d’iniciatives “contribueix a dinamitzar l’activitat comercial de la nostra ciutat i posar en valor tota la seua oferta, per la qual cosa la Federació tindrà sempre la col·laboració del Consistori per a desenvolupar aquestes accions que impulsen la nostra prosperitat econòmica”.

Aquesta iniciativa (https://esmorzaretlliria.com/) compta amb el suport de l’Ajuntament de Llíria i de la Va unir Gremial, i el patrocini de Provea, Caixa Popular, Chovi, Cellers Vegamar, Infotúria, Casalla El Faro de Cullera i Cellers Coviñas.

 


Alcalde y presidente de la Federació del Comerç

Concejala de Comercio y presidente de la Federació del Comerç
Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.