Turismo Llíria

Les Termes romanes de Mura acullen la 5a edició del LLUM Fest

S’OFERIRAN UN TOTAL DE QUATRE CONCERTS DE DIFERENTS ESTILS MUSICALS DEL 6 AL 9 DE JULIOL

Turisme Llíria ha organitzat la 5a edició del LLUM Fest (Llíria Universal Music), que oferirà quatre espectaculars concerts en l’incomparable marc de les Termes romanes de Mura. Tots els espectacles del festival, amb diferents estils musicals, se celebraran a les 22.30 hores, del 6 al 9 de juliol.

L’edil de Turisme, Paco García, ha destacat que, després de les Històries Nocturnes d’aquest mes de juny, la Regidoria “completa la seua oferta estival d’esdeveniments extraordinaris amb el LLUM Fest 2023, que torna a ajuntar la música i el patrimoni històric de la ciutat, tenint com a escenari, en aquesta ocasió, les Termes de Mura, un dels conjunts arquitectònics més singulars i importants de la Hispània Romana, declarat Bé d’Interés Cultural”.

“Dins de les nostres accions de col·laboració internacional com a Ciutat Creativa de la Música per la UNESCO, la programació, avalada també per la marca autonòmica Mediterranew Musix, s’obrirà amb el Via Trio, formació de K-pop procedent de la ciutat coreana de Daegu, que pertany a la xarxa UNESCO en la modalitat de música”, ha explicat García.

En la segona jornada, el dia 7 de juliol, actuarà l’Orquestra No sols Clàssica Pro, amb el reconegut violinista búlgar Vasko Vassilev i la direcció de Miguel Ángel Navarro.

El dissabte 8 de juliol, Kontakte Grup de Percussió, acompanyat pel Orfeó Universitari de València, el Orfeó d’Aldaia i destacats solistes, sota la direcció de Francesc Valldecabres, interpretaran “Carmina Burana”.

El LLUM *est 2023 es tancarà amb les formacions canadenques “Els Rats d’wompe” i “North Shore Celtic Ensemble”, que oferiran un concert de folk americà i música cèltica.

Per als concerts del 6 i 9 de juliol, l’entrada és gratuïta però cal reservar prèviament a través de l’App o web municipal. Per aquest mitjà es poden adquirir també les entrades, al preu de 3 euros, per als espectacles dels dies 7 i 8.

Lost your password?

User registration is disabled for now. Contact site administrator.